Bostadsforum 2019
Apr
11
2:00 PM14:00

Bostadsforum 2019

DIVERCITY presenteras på Bostadsforum 2019.

Byggemenskaper – räddningen - hur, var och varför? “Divercity” är den största satsningen på byggemenskaper som gjorts i Sverige. För att nå målet om fler genomförda byggemenskaper krävs att byggrupper, kommuner och företag arbetar tillsammans. Hur drivs projekten och hur ser det ekonomiska upplägget ut? Joachim Widerstedt och Karin Kjellson, Föreningen för Byggemenskaper.

View Event →
Stockholm Urban Forum
May
28
9:00 AM09:00

Stockholm Urban Forum

DIVERCITY presenteras på konferensen “Co-creation för Agenda 2030 i Stockholmsregionen”. Syftet med konferensen är att samla en mängd samhällssektorer och aktörer i dialog kring hur co-creation fungerar som verktyg för att skapa hållbar utveckling lokalt. Dagen kommer att inledas med paneler, varefter parallella sessioner kommer att hållas där olika co-creation-projekt från Stockholmsregionen presenteras och diskuteras. 

View Event →

Boverket: Läget på bostadsmarknaden
Dec
13
10:00 AM10:00

Boverket: Läget på bostadsmarknaden

Torsdagen den 13 december redogör Boverket för läget på bostadsmarknaden vid en presskonferens. Vi presenterar Boverkets indikatorer - en analys av utvecklingen på bostadsmarknaden med byggprognos.

Vid presskonferensen presenterar vi också en ny vägledning till kommuner som är intresserade av att låta byggemenskaper få en plats i bostadsförsörjningen och stadsutvecklingen.

Välkommen!

Tid: Torsdag 13 december kl. 10.00

Plats: Boverkets kontor i Stockholm, Statskontoret på Torsgatan 11, lokal Riksmötet

Medverkande: Boverkets generaldirektör Anders Sjelvgren, expert Hans-Åke Palmgren och expert Ulrika Hägred

Presslegitimation krävs.

Information och anmälan: Boverkets Presservice, presservice@boverket.se, tel: 0455-35 31 70

View Event →