Back to All Events

Passivhus- och hållbarhetskonferensen 2019


Passivhus- och hållbarhetskonferensen 2019 tar ett helhetsgrepp kring hur vi kan bygga och leva utan att förstöra klimatet och vår jord.

Fredag 25 oktober Session 1: Det cirkulära livet – hållbarhet med kretslopptankar
Med bland annat författaren Catarina Rolfsdotter-Jansson, stadsplaneraren Lukas Lundquist, passivhusexperten Gabi Schlichtmann och Stefanie von Heeren som har jobbat med Recyclinghaus Hannover – ett hus som helt byggs i återvunna eller återvinningsbara material.

Lukas Ljungqvist är utbildad arkitekt och stadsplanerare och arbetar som Stadsbyggnadsstrateg på strategi- och utvecklingsenheten på stadsbyggnadskontoret i Stockholms stad. Där har han bland annat ansvar för klimat- och energifrågor men är även stadens kontaktperson i det nationella utvecklingsprojektet DiverCity.

Earlier Event: October 10
AP2: Svenljunga kommun
Later Event: November 5
AP2: Workshop med Knivsta och Gotland